diumenge, 10 de maig de 2015

Els Jocs de la Fam: L'ocell de la revolta

Hola Readers,
Fa molt de temps, que em van comprar el llibre, però mai me'l podia acabar i finalment me'l vaig acabar després de setmana Santa.TÍTOL: L'ocell de la revolta


IDIOMA: Anglès, català i castellà


EDITORIAL: Estrella Polar


ESCRIPTORA: Suzanne Collins


PÀGINES: 424


SAGA: Els jocs de la fam, en flames i aquest.SINOPSI

La Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli.
Ha sortit victoriosa del camp de batalla, però al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat molt clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics i qualsevol habitant del Districte 12. Ella, que es convertirà en símbol de rebel·lió, serà clau en la batalla final.

NO CONTINUEU LLEGINT SI ENCARA NO HEU LLEGIT ELS 3 LLIBRES O NO HEU VIST LA TERCERA PEL·LÍCULA 2nA PART, JA QUE L'OPINIÓ CONTÉ SPOILERS QUE HO DESTROSSARIEN TOT.


LA MEVA OPINIÓ

Quan van estrenar la pel·lícula en flames, Booklover del bloc librossinpaginas, em va animar per tal de què anés a veure-la amb ella. Un cop ja l'havia anat a veure, vaig voler que la meva mare em comprés el 3r llibre d'aquesta saga i al cap d'un temps, me'l van comprar.

Al principi em va costar una miqueta començar-lo, però després me'l vaig anar llegint a trossos, ja que a l'escola ens posen molts deures, treballs, exàmens... Vaja, com a totes les escoles. Fins que, quan va arribar setmana santa, vaig decidir llegir-me'l fins al final, ja que estava neguitosa per saber el final. Quan me'l vaig acabar no vaig poder resistir-m' he a parlar cada dia del llibre amb Bookdreamer i Booklover sobre totes les aventures, tragèdies, etc.El principi del llibre, Suzanne fa veure tot el deteriorament de la Katniss, la relació que té amb tothom, però especialment amb en Gale i es nota, la seva estimació cap en Peeta. Descriu molt bé cada detall del districte 13, els horaris, etc. Per la meva opinió trobo que el 13 era massa estricte amb totes les seves normatives.El que em va fer patir durant bona part del llibre va ser tota l'evolució d'en Peeta, per si el mataven o no, si reconeixeria a la Katniss, ja que estava molt malalt pel tot el que li havia fet el Capitoli... Em vaig quedar molt parada quan el Peeta intenta matar a la Katniss, quan la veu per primer cop d'ençà que l'han tret del Capitoli. Després va anar millorant i una de les coses que em va semblar bé és el joc que feien amb en Peeta de real o no real, ja que així podia anar restablir la seva memòria.Crec que la boda d'en Finnick i l'Annie, va esdevenir una estona d'alegria envers a tots.Suzanne no mata els personatges principals, però sí que fa matar en Finnick i la Prim i quasi em poso a plorar perquè els dos personatges m'encantaven!!!Un dels trossos que em va encantar és quan finalment la Katniss s'adona que la Coin dolenta i en comptes de matar a l'Snow, mata a la Coin, amb la seva fletxa (no sé com faran que la matin a la pel·lícula).Al final a mi m'agrada, m'hauria agradat que la Katniss es quedés amb en Gale, però el que no m'ha agradat és que tots dos no es tornen a parlar més ni res, i crec que almenys haurien d'haver mantingut per sempre l'amistat perquè ell sempre ha sigut com un més de la família, tot i que, també és veritat que potser en Gale li va fer molta ràbia que es quedés amb en Peeta, perquè ell realment n'estava enamorat, això no vol dir que en Peeta també ho estigués eh!

Si heu llegit el llibre, us ha agradat? Que en penseu de la mort d'aquests personatges que he comentat? Us esperàveu aquest final?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada