dimarts, 23 de juny del 2015

Algo pasa en Las Vegas

La pel·lícula de "Algo pasa en Las Vegas", fa poc que la vaig veure amb una amiga, i les dues vam riure molt. Aquesta, jo la recomano que la mireu amb amics, riureu molt.
Os deixo aquí el tràiler.
                                                                                     


                   
                                                            Titol: Algo pasa en las Vegas
Director: Tom Vaughan
Duració: 99 min
Premis:
2008 Premi Teen Choice al millor actor de comèdia de cinema
2008 Premi Teen Choice a la millor pel·lículade comèdia romàntica


SINOPSIS:
A l'amant de la gresca Jack Fuller (Kutcher) l'acaba d'acomiadar de l'empresa el seu propi pare. D'altra banda a l'atractiva Joy McNally (Diaz) el seu xicot l'ha deixat plantada. Tots dos decideixen anar-se'n a Las Vegas, i allí es coneixen en una equivocació d'habitacions del seu hotel. Després d'anar-se'n de festa, l'endemà al matí es desperten ... i descobreixen que s'han casat després d'una nit de bogeria i descontrol. Just en la seva primera discussió, Jack guanya un Jackpot de 3 milions de dòlars en una màquina del casino jugant amb una moneda de la Joy. Tots dos intentaran quedar-se amb els diners, encara que l'amor potser apareix en el camí...

OPINIÓ:

Bé, aquesta pel·lícula m'agrada, però trobo que hi han altres que m'han agradat més. D'altra banda això és una comèdia molt divertida i això fa que passis un rato molt divertit sobretot si la veus amb les teves amigues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada