dimarts, 23 de juny del 2015

Algo pasa en Las Vegas

La pel·lícula de "Algo pasa en Las Vegas", fa poc que la vaig veure amb una amiga, i les dues vam riure molt. Aquesta, jo la recomano que la mireu amb amics, riureu molt.
Os deixo aquí el tràiler.
                                                                                     


                   
                                                            Titol: Algo pasa en las Vegas
Director: Tom Vaughan
Duració: 99 min
Premis:
2008 Premi Teen Choice al millor actor de comèdia de cinema
2008 Premi Teen Choice a la millor pel·lículade comèdia romàntica


SINOPSIS:
A l'amant de la gresca Jack Fuller (Kutcher) l'acaba d'acomiadar de l'empresa el seu propi pare. D'altra banda a l'atractiva Joy McNally (Diaz) el seu xicot l'ha deixat plantada. Tots dos decideixen anar-se'n a Las Vegas, i allí es coneixen en una equivocació d'habitacions del seu hotel. Després d'anar-se'n de festa, l'endemà al matí es desperten ... i descobreixen que s'han casat després d'una nit de bogeria i descontrol. Just en la seva primera discussió, Jack guanya un Jackpot de 3 milions de dòlars en una màquina del casino jugant amb una moneda de la Joy. Tots dos intentaran quedar-se amb els diners, encara que l'amor potser apareix en el camí...

OPINIÓ:

Bé, aquesta pel·lícula m'agrada, però trobo que hi han altres que m'han agradat més. D'altra banda això és una comèdia molt divertida i això fa que passis un rato molt divertit sobretot si la veus amb les teves amigues.

dimecres, 3 de juny del 2015

PREMI A LES MILLORS AMIGUES BLOGGER

Hola Readers,


                                

Libros sin páginas, m'ha nominat a aquest premi. Les normes són aquestes:

- Nominar a 10 blocs
- Seguir el que t'ha nominat
- Respondre a 5 preguntes




1.  Una cosa que canviaries de la teva situació actual

Ara mateix només canviaria dues coses, que algunes persones especialment, em tractessin millor, i l'altre és que m'agradaria, no haver tingut tanta obsessió amb aquesta persona, ja que ara no se'm pot treure del cap.

2.  Que no perdonaries mai?
El que mai perdonaré, és un fet que va passar fa molt de temps, i que sempre el recordaré. A primària, una nena em va demanar una cosa, jo no li vaig volgué donar, ja que era una cosa, més aviat personal.
Va anar passant el temps, fins que un dia vaig rebre un missatge d'aquella nena, dient-me que perquè no li enviava una cosa, insultant-me, utilitzant a una amiga meva per fer-me sentir inferior, i el cas és que després vaig trucar a l'amiga preguntant-li si li havia parlat amb ella (la del missatge) i resulta que em va dir que des que vam acabar la primària, que mai l'havia vist ni havia parlat amb ella. En un principi em vaig ofendre, perquè havia sigut una de les meves millors amigues de la primària. Però després, vaig intentar no donar-li importància, i així ho vaig fer. I de sobte uns mesos després, em va enviar un altre missatge també insultant-me i fent servir una altra amiga. I el que em fa més mal és que utilitzes a amigues meves per fer-me "mal" i que no fos ella qui m'ho digués més, en part també em va fer mal tot el que em va dir, però això és aigua passada.



3.  La teva disfressa preferida, quina seria?

Actualment, no tinc cap disfressa preferida, però fa molt temps, el meu somni era disfressar-me de les noies del grup d'ABBA, ja que, un dia vaig veure una noia que el portava i em va encantar. Ara el que m'agrada més és disfressar-me amb les meves amigues, d'algun tema que ens agradin a totes, per exemple, aquest any ens vam disfressar de dimonis.


4.  Creus en l'amor per tota la vida o és un conte de fades?

Depèn, hi ha molts tipus d'amor, moltes vegades, sí que crec en l'amor per tota la vida, però no sempre és així, ja que molts cops costa trobar l'amor de la teva vida a simple vista, a vegades has de patir molt per poder trobar-lo realment i saber si vols viure amb aquesta persona per sempre.


5.  Una cançó que és important a la teva vida
Ara mateix cap és important, però hi ha una que em va marcar molt que és la de Just give me a reason de Pink amb Nate Ruess.



                                   

Nomino a: